top of page

Yücelen Hastanesi'nin yeni açılan Ayak Sağlığı ve Bakım Merkezi, Podolojik uygulamalarla çeşitli ayak sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sunmaktadır.

Güncelleme tarihi: 21 Ağu


Batık Tırnak, Nasır Tedavisi, Hamile Ayağı nasıl tedavi edilir

YÜCELEN’DE AYAK SAĞLIĞI VE BAKIMI MERKEZİ HİZMETE GİRDİ


Batık Tırnak, Nasır Tedavisi, Hamile Ayağı nasıl tedavi edilir

Yücelen Hastanesi olarak, ayak sorunlarınıza yönelik olarak yaşamış olduğunuz tüm problemler için en etkili ve en hızlı uygulamaları sizlere sunma amacıyla ayak sağlığı ve bakım merkezini hizmete açtık.


Gün boyu hareket halinde olan ve vücudumuzun tüm yükünü taşıyan ayaklarımızın bakımı sağlığımız açısından önemlidir.  Ayaklarımıza uygun ayakkabıları giymek ve ayaklarımızda oluşan problemlere zamanında müdahale ettirmek bizleri sonrasında büyük sıkıntılardan kurtarabilmektedir. Ayak bakımı sadece estetik görünüm için değil, genel vücut sağlığı açısından da önemlidir.


Hastanemizde profesyonel olarak podolojik uygulamalar yapılmaktadır. Podoloji, ayak sağlığı ve hastalıkları ile ilgilenen bir bilim dalıdır. Podolog ise tüm ayak hastalıkları ile ilgili hem koruyucu hem de önleyici tedavi uygulamalarında bulunan bir sağlık çalışanıdır.


Ayak Sağlığı Merkezimizde Yapılan İşlemler:

Refleksoloji Masajı

Medikal Ayak Bakımı

Hamile Ayak Bakımı

Batık Tırnak Bakım ve tedavisi


Not: İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Aydın ve Antalya gibi tüm çevre illerden gelen hastalarımız için Hastanelerimizdeki tedavi hizmeti öncesi ve sonrası Akyaka Yücelen Otelimizde konaklama imkânı sunmaktayız.


Lokasyon: Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 1 Km, Muğla Menteşe Devlet Hastanesi'ne de 4 Km uzaklıktayız.

Comentários


FİYAT BİLGİSİ ve RANDEVU İÇİN NUMARANIZI BIRAKABİLİR  UZMANLARIMIZA SORU SORABİLİRSİNİZ

Dosya Yükle
bottom of page
WhatsApp Entegrasyonu