top of page

Yücelen Hastanesi Doktoru Op.Dr. Gökhun ALPUA Hollanda'da Avrupa Vasküler Kursu'nda Türkiye'yi Temsil Etti

HOLLANDA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETTİ

Yücelen Hastanesi Doktoru Op.Dr. Gökhun ALPUA Hollanda'da Avrupa Vasküler Kursu'nda Türkiye'yi Temsil Etti

27. Avrupa Vasküler Kursu (EVC )  Maastricht, Hollanda'da gerçekleştirildi. Kazandığı burs ile uluslararası eğitimin katılımcıları arasında yer alan Yücelen Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi doktorlarından Op.Dr. Gökhun ALPUA kursu başarıyla tamamladı.


Eğitimde endovasküler kalp cerrahisi, arteriyel, venöz, vasküler erişim ve kardiyovasküler  alanlarında tıpta çok çeşitli ve önemli konular işlendi. Avrupa’nın en büyük vasküler eğitim platformu olarak kabul edilen programda; katılımcılar son teknoloji ürünü olan dersler ile 300’den fazla uygulamalı atölye çalışmalarını birleştirerek kardiyovasküler cerrahi alanındaki son gelişmeleri öğrendi ve pekiştirdiler.

Uygulamalı atölyelerde uzmanlar;  cerrahi anatomi, teşhis, karar verme, simülasyon , açık hem ve  endovasküler cerrahi prosedürlerindeki bilgilerini yeniden deneyimlediler.

Op.Dr Gökhun ALPUA; “  Meslekdaşlarım ile birlikte  teknik becerilerimizi geliştirdik, kardiyovasküler cerrahi alanındaki yenilikleri öğrendik ve diğer tüm küresel meslektaşlarımızla son derece değerli ilişkiler içerisinde fikir alışverişinde bulunduk.  Ülkemizi ve bölgemizi temsil ettiğim için oldukça gurur duyuyorum. Tıpta her geçen gün daha da ilerliyor ve bu ilerleyen akıma uyum sağlamak bir cerrah için son derece önemli ” dedi.





71 görüntüleme

Kommentare


FİYAT BİLGİSİ ve RANDEVU İÇİN NUMARANIZI BIRAKABİLİR  UZMANLARIMIZA SORU SORABİLİRSİNİZ

Dosya Yükle
bottom of page
WhatsApp Entegrasyonu