top of page

💠 Yücelen Hastaneler Grubu, Londra'da Sağlık Turizmi Fuarında Yerini Aldı, Sağlık Turizmi'nin Önemi?

Güncelleme tarihi: 16 Tem


Sağlık Turizmi Fuarı Londra, Yücelen Hastanesi

Yücelen Hastaneler Grubu ( Muğla,Ortaca,Marmaris )  “ Health Tourism London Expo” fuarına yerini aldı.


Yücelen Hastaneler Grubu ( Muğla-Ortaca-Marmaris ) olarak   hızla gelişen sağlık turizmi fırsatlarını yakalamak ve sektörde faaliyet gösteren üyelerini Londra’daki acentelerle buluşturmak amacıyla  “Health Tourism Expo-Londra Uluslararası Sağlık Turizmi Fuarına katıldık.


Duygu Balcı, Sağlık Turizmi Fuarı Londra, Yücelen Hastanesi

Londra Queen Elizabeth II Centre’da gerçekleştirilen fuarda  fuar katılımcısı acenteler ile ziyaretçilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi. 

Türkiye’nin Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş tarafından açılışı yapılan fuarda, Muğla Bölgesi’nin sağlık turizmi potansiyeli tanıtıldı.

Yücelen Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Y.Erdinç Gürsoy, fuara ilişkin yaptığı açıklamada: Muğla’da  turizm çeşitliliğini artırmak ve turizmi tüm yıla yayabilmek için fuar katılımcıları olarak hep birlikte uğraşıyoruz. Hedefimiz Muğla Bölgesinde turizmi 12 aya çıkartmak ve gelen misafirlerimizin bölgemizde en iyi standartlarda sağlık hizmetini almasını sağlamak. İngiltere’den gelecek potansiyel misafirlerimiz ve sektördeki acenteler  deniz, kum ve güneşin keyfini çıkarırken başta diş, estetik ve obezite tedavileri olmak üzere sağlık konusunda da tercih edebilecekleri bir destinasyon olduğumuzu en güzel şekilde anlatmaya çalıştık ”dedi.


Sağlık Turizmi Fuarı Londra, Yücelen Hastanesi


Yücelen Şirketler Grubu Turizm Direktörü Duygu Balcı ise  “ Turistin Sağlığı’nın yanı sıra Sağlık Turizminin de öne çıkarılması noktasında sağlık turizmine Yücelen Grubu olarak büyük önem veriyoruz.  Son yıllarda Yücelen Grubu olarak Muğla Bölgesinde yaptığımız yatırımlarla modern ve güvenilir sağlık hizmeti verebilmek için  çabalıyoruz. Bu fuarda turizm çatısı altında  tedavi ve sağlık hizmeti alma amacıyla Muğla Bölgesini ziyaret etmeyi düşünen  yabancı misafirlerimize yaptığımız işlemleri bire bir anlattık. Olumlu geri dönüşler bekliyoruz. Fuara gelen tüm katılımcılarla el ele bir çalışma gerçekleştiriyoruz ” diyerek sözlerini tamamladı.





Commentaires


FİYAT BİLGİSİ ve RANDEVU İÇİN NUMARANIZI BIRAKABİLİR  UZMANLARIMIZA SORU SORABİLİRSİNİZ

Dosya Yükle
bottom of page
WhatsApp Entegrasyonu