top of page

Saç Ekimi Fiyatları

Güncelleme tarihi: 6 Şub



Dünyada Saç Ekimi Fiyatları;


Dünyada saç ekimi fiyatları ülkelere, kliniklere ve uygulanan yöntemlere göre değişiklik gösterebilir. Genel olarak, saç ekimi fiyatları Türkiye, Hindistan ve Tayland gibi ülkelerde daha uygun olabilirken, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Almanya gibi ülkelerde daha yüksek olabilir. Saç ekiminde Türkiye’nin en çok tercih edilen ülke olmasının sebebi fiyat politikasının yanı sıra en önemli olanı saç ekimi konusunda uzmanlaşan ekiplerin varlığıdır. Yücelen Hastanesi de bünyesinde uzman kadrosuyla saç ekim hizmeti vermektedir. Fiyatlar ayrıca saç ekimi yöntemine (FUE, FUT, DHI gibi), saç ekimi yapılacak alanın büyüklüğüne ve saç ekimi yapacak doktorun deneyimine göre de değişebilir. Ortalama olarak, dünya genelinde saç ekimi fiyatları 1.000 ila 10.000 dolar arasında değişebilir. Ancak, bu sadece bir tahmindir ve kesin fiyatlar için kliniklerle iletişime geçmek daha doğru olacaktır.


Türkiye’de Saç Ekimi Fiyatları;


Türkiye'de saç ekimi fiyatları, kliniklere ve uygulanan yöntemlere göre değişiklik gösterir. Genel olarak, Türkiye saç ekimi konusunda dünya genelinde popüler bir destinasyon olmuştur ve fiyatlar diğer ülkelere göre daha uygun olabilir.


Hastanemizde Saç Ekimi Fiyatları;


Sıklıkla tercih edilen saç ekim yöntemlerinden FUE yöntemi, Saç köklerinin tek tek alınması işlemini ifade eder. Bu yöntemde saç kökleri özel bir motor ucuna yerleştirilen mikro punchlar ile özenle alınır ve safir uç ile kanal ( ekim yapılacak yuvalar ) açıldıktan sonra alınan kökler bu kanallara özel pensetler ile nakledilir. Bu yöntemde dikiş veya iz bırakma gibi bir durum söz konusu değildir.


Yücelen Hastaneleri'nde saç ekimi işlemi öncesi detaylı bir değerlendirme yapılır ve hastanın saç yapısı, saç dökülme derecesi ve beklentileri göz önünde bulundurularak en uygun yöntem belirlenir. İşlem sırasında lokal anestezi uygulanır ve hastaların rahat bir şekilde işlemi geçirmesi sağlanır. İşlem sonrasında da hastaların saç ekimi alanının bakımı ve iyileşme süreci hakkında detaylı bilgilendirme yapılır ve saç ekilen bölge için bakım ihtiyaçlarını karşılayacak paket hediye edilir.


Yücelen Hastaneleri, saç ekimi işlemini hijyenik ve steril bir ortamda gerçekleştirir. Hastaların sağlığı ve güvenliği en ön planda tutulur. Saç ekimi işlemi sonrasında da hastaların takip edilmesi ve gerekli kontrollerin yapılması sağlanır.

Hastanemizde saç ekimi fiyatları, saç ekimi yöntemine (FUE, FUT, DHI gibi), saç ekimi yapılacak alanın büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir.


            Saç Ekimi işlem Merkezlerimiz

Comments


FİYAT BİLGİSİ ve RANDEVU İÇİN NUMARANIZI BIRAKABİLİR  UZMANLARIMIZA SORU SORABİLİRSİNİZ

Dosya Yükle
bottom of page
WhatsApp Entegrasyonu