top of page

🔺 Estetik ve Sağlıkta Yenilik: Muğla Plastik Cerrahi Buluşması Ortaca'da! Ortaca Plastik Cerrahi, Marmaris Plastik Cerrahi

Güncelleme tarihi: 21 Ağu



Fethiye Estetik, Fiyatı, Fiyatları, ücreti, Fethiye Plastik Cerrahi, Bodrum Plastik Cerrahi, Marmaris Plastik Cerrahi, İzmir, Ankara, Antalya, İstanbul

ORTACA’DA PLASTİK CERRAHİ  BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Ortaca Yücelen Hastanesi Plastik Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Sabahattin Kandal Türk ve Yabancı hastalara yönelik “Plastik Cerrahi Hakkında Herşey” adı altında Ortaca Yücelen Hastanesinde halka açık seminer gerçekleştirdi.

Plastik Cerrahi Kliniğinde yapılan işlemler hakkında detaylı bilgi veren Op.Dr. Kandal; “ Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi hem doğuştan gelen hem de sonradan gerçekleşen estetik, şekil ve fonksiyon bozukluklarının tedavisine yönelik hizmet sunar.

“Sağlıklı, güzel, çekici ve etkileyici görülmek herkesin istediği bir şeydir. Kişinin özel ve sosyal hayatında  sağlıklı, doğal, iyi ve güzel görünmesi hem kendisine hem de çevresine pozitif bir ekti yaratmaktadır. Yaptığımız işlemleri sıralayacak olursak:


Rinoplasti

Burun şekillendirme, düzeltme ameliyatıdır. Daha çok talep edilen burun şekli, kısaca daha doğal görünüme sahip olan burundur. Burun estetiği, travmalara bağlı şekil bozukluğunu ve doğuştan meydana gelen anomalileri düzeltmek amacıyla sıkça kullandığımız bir yöntemdir. Hastalarımız burun ucunun düşük olması, burun sırtının kemerli olması, burun kökünün yüksek olması, burun deliklerinin büyüklüğü veya asimetri gibi şikayetler ile başvurabilirler. Kapalı burun ameliyatı sayesinde izsiz, doğal görünümlü, işlevsel burunlarla hastalar hem daha sağlıklı nefes alabilir hem de daha estetik bir görünüme kavuşabilirler.


Liposuction

Bölgesel yağlanma sorununa karşı yapılan bir işlemdir. Kalça, basen, karın ,bel gibi inatçı yağlanmaların ve bölgesel fazlalıkların görüldüğü bölgelere uygulanır.


Vücut Şekillendirme

Erkek tipi meme büyümesinin (jinekomasti) düzeltilmesi,  bölgesel yağ alma ya da mevcut yağlardan şekillendirme yapıyoruz.

Ayrıca bayanlarda meme, karın, basen, popo, bel bölgesi veya kol ve bacaklar birer bütün olarak değerlendirilerek asimetriler ve düzensizlikler kişinin vücut yapısına ve ihtiyacına göre belirleniyor, vücuda yeniden form verilebiliyor. Özellikle son yıllarda mide küçültme ameliyatları ya da diyet-spor sonrası oluşan ileri derece kilo kayıplarına bağlı vücut biçimi bozulan kişiler yarar görmektedir.


Kepçe Kulak Operasyonu

Çocukken belki de sevimli kabul edilen kepçe kulaklar, yaş ilerledikçe çoğunlukla uzun saç avantajı da olmayan erkekleri rahatsız etmeye başlıyor. Kulağın kıvrımlarının az ve kafadan daha ayrı durması anlamına gelen kepçe kulağın yeniden şekillendirilmesi için, kulağın arkasından girilerek kıkırdak dokuya ulaşılıyor ve gerekli kıvrımlar dikişlerle oluşturuluyor. Kulağın iç kısmını oluşturan bölgede derinlik fazla ise bunu azaltmak için yarım ay şeklindeki kıkırdak çıkartılabiliyor. Böylece hem kepçe kulak görüntüsü hem de kulağın yüksekliği giderilmiş oluyor.

 

Göz Çevresi Operasyonları

40 yaş ve üzerindeki kişilerde göz kapağının aşağı doğru düşmesi, yüzün aşağı sarkması ve göz altı torbalanmalarının oluşması yine estetik cerrahi ihtiyacını doğuruyor. Göz altındaki fazla yağ dokusu boşaltılırken aynı doku altta oluşan boşluğu doldurmakta da kullanılabiliyor.  


Yüz Germe

Yüz germe ameliyatı; derinin kaldırılıp deri altından askılanarak yüzün geriye çekilmesi, fazla derinin çıkartılması, gerekirse çene altındaki yağ dokusunun liposuction yöntemiyle alınması ve yüzün gergin olarak kulak arkasına dikilmesi basamaklarından oluşuyor

Cerrahide ve tedavide yöntemlerin çeşitli yöntemleri slaytlarla anlatan Op.Dr. Kandal ayrıca  slaytlarında bazı önemli vakaların ameliyat görüntülerini de katılımcılarla paylaştı.

Ortaca Yücelen Hastanesi resepsiyonunda gerçekleştirilen seminerde konuklar canlı müzik ile karşılandı, hazırlanan ikramlar oldukça göz kamaştırıcı bulunurken, etkinlik sonrası katılımcılar arasında yapılan çekiliş oldukça heyecan yarattı.




Not: İstanbul, İzmir, Ankara, Denizli, Aydın ve Antalya gibi tüm çevre illerden gelen hastalarımız için Hastanelerimizdeki tedavi hizmeti öncesi ve sonrası Akyaka Yücelen Otelimizde konaklama imkânı sunmaktayız.



Comentarios


FİYAT BİLGİSİ ve RANDEVU İÇİN NUMARANIZI BIRAKABİLİR  UZMANLARIMIZA SORU SORABİLİRSİNİZ

Dosya Yükle
bottom of page
WhatsApp Entegrasyonu